2 Comentarios

 1. Aquest Fòrum està dirigit a recollir les opinions de l’alumnat sobre el contingut de la ponència, així com a plantejar dubtes que li hagi generat. Cada professional ha estat seleccionat en base a la seva pròpia trajectòria i experiència professionals -no extrapolable a cap altra- i a la seva visió de com ha de ser l’atenció sanitària al pacient de FM.

 2. Bon dia
  Segueixo pensant què hi han dues classes de metges. El què està pròxim o sigui els metges de família de molts caps , que defensen deixar passar el temps, perquè no hi ha solució. També decideixen no derivar al especialista i per descomptat no derivar a la unitat d’expertesa que et correspongui, i els que estan sortint al curs que vaig seguint.
  El doctor Collado fa referència a què com més aviat puguis estar diagnosticada, més aviat es posarà en marxa la maquinària per ajudar el pacient. No és així en la major part de les vegades. Moltes vegades els pacients quan arriben al tram final, ha passat tant temps, que ja està tot més difícil.
  La mediació personalment i després de molts anys, i en el meu cas sent una persona amb múltiples intoleràncies(tampoc portades per cap unitat)no és d’ajuda. Al final acabes escoltant i buscant el que creus que et va bé, perquè si tu no ho fas, difícilment ho farà ningú. Així què jo si crec en ajudes alternatives. Tant físiques com per millorar l’estat anímic . És un tema de supervivència i de creixement. Decideixes que vols viure amb dignitat i què solament tu la podràs adquirir. Sempre dic que és la meva valoració personal de tenir FM des de petita i de rebre i acollir moltes persones en l’associació què arriben en estat deplorable.
  M’agradaria poder dir altres coses, però se’m fa difícil. Crec què millor dir el que veus i sents. Així és com moltes vegades les coses arriben a canviar.
  Montserrat


Añadir un comentario