3 Comentarios

 1. Aquest Fòrum està dirigit a recollir les opinions de l’alumnat sobre el contingut de la ponència, així com a plantejar dubtes que li hagi generat. Cada professional ha estat seleccionat en base a la seva pròpia trajectòria i experiència professionals -no extrapolable a cap altra- i a la seva visió de com ha de ser l’atenció sanitària al pacient de FM.

 2. Bon dia

  Avui ja he vist, que les unitats que s’han fet, tenen respostes. Les dues últimes encara no. També he vist que hi han poques reflexions, per part dels pacients o familiars. Sincerament, després de veure les respostes a les meves inquietuds, no fetes des de un punt fatalista i negatiu, al contrari des de un punt de voler sortir i fer, però constatar el què resta i no suma, com no sigui alguna pregunta que necessiti d’una resposta, si es pot donar, no m’he sentit còmode i prefereixo no reflectir els meus pensament a partir d’ara.
  Moltes gràcies. Seguiré fent el curs, perquè sempre s’aprèn i jo així ho he fet sempre. També gràcies per tota la feina

  • Bona tarda,
   Sra Mas, li agraïrem q continui participant en els fòrums del curs, les seves aportacions són valuoses per a nosaltres com a organitzadors, al professorat i al conjunt de participants. Tots sabem que hi han molts casos -massa i massa sovint- de manca de resposta, d’atenció, de formació, de recursos, de respecte, de consideració… per a poder albirar solucions a tant patiment. La visió de persones que col laboren en assolir-lo des de les associacions, evidenciant problemàtiques concretes i generals, són importants per a tots i per a d’altres participants q no són tan actius en participar als fòrums.


Añadir un comentario